SPSS

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
IBM SPSS
SPSS An IBM Company logo.svg
300px
SPSS v.19 x86 berjalan pada Windows 7 x86
Pangembang IBM Corporation
Rilis pisanan 1968
Versi rilis terbaru 19.0 1 Agustus 2010 (2010-08-01), 1545 dina kepungkur
Sistem operasi Windows, zLinux, Linux / UNIX & Mac
Platform Java
Jenis Analisis statistika, eksplorasi data, analisis data, pangumpulan data
Lisènsi Piramti alus ora bébas
Situs web http://www-01.ibm.com/software/analytics/spss/

SPSS iku program komputer sing dianggo analisis statistika. Wiwit tanggal 28 Juli 2009, SPSS disebut minangka PASW (Predictive Analytics SoftWare), amarga parusahan iki wis dituku déning parusahan IBM kanthi rega US$1,2 miliar. [1]

Pranala njaba[sunting | sunting sumber]

Rujukan[sunting | sunting sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=SPSS&oldid=833239"