DAP (software)

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
DAP
Pangembang GNU Project
Rilis pisanan 2001
Versi rilis terbaru 3.7 / 18 Februari 2008 (2008-02-18), 2448 dina kepungkur
Basa pamrograman C
Sistem operasi Cross-platform
Jenis Statistical Analysis
Lisènsi GNU General Public License
Situs web http://www.gnu.org/software/dap

Dap iku sawijining program komputerpiranri alus statistika lan grafik, kanggo manajemen data, analisis, lan visualissi grafis sig umumé dibutuhaké jroning praktèk konsultasi statistika. Dap digawé kanggo ngganti SAS.

Fitur[sunting | sunting sumber]

Dap iku program sing bisa dianggo nguji means lan percentiles, analisis korélasi, ANOVA, categorical analysis, linear and logistic analisis régrèsi lan statistika non paramètrik.

Deleng uga[sunting | sunting sumber]

Pranala njaba[sunting | sunting sumber]

Cithakan:GNU Cithakan:Statistika-stub

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=DAP_(software)&oldid=833188"