PSPP

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
PSPP
Pangembang Proyèk GNU
Versi rilis terbaru 0.6.1 / 10 Oktober 2008 (2008-10-10), 2152 dina kepungkur
Basa pamrograman C
Sistem operasi Cross-platform
Jenis Statistika
Lisènsi GNU General Public License
Situs web http://www.gnu.org/software/pspp/

PSPP iku program komputer domain publik GNU kanggo analisis statistika sing nggantekake SPSS.

Pranala njaba[sunting | sunting sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=PSPP&oldid=596758"