Provinsi Pomerania

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
województwo pomorskie
POL województwo pomorskie flag.svg POL województwo pomorskie COA.svg
Gendéra Provinsi Pomerania Lambang Provinsi Pomerania
Pomorskie (EE,E NN,N).png

Provinsi Pomerania ing Polandia

Katrangan cekak
Ibu kutha Gdańsk
Jembar 18.293 km²
Pedunung

 - Cacah (2003)
 - Kapadhetan


2.192.000 jiwa
120/km²

Powiat

 - Kutha otonom
 - Kabupatèn


4
16

Kalurahan 123
Babagan administratif

Pommern Powiat.PNG

Provinsi Pomerania (Polandia województwo pomorskie) iku sawijining provinsi utawa ka-woiwoda-n ing Polandia. Provinsi iki ibukuthané Gdańsk. Pedunungé cacahé ana 2.192.000 jiwa.

Sajarah[sunting | sunting sumber]

Provinsi iki diadegaké ing taun 1999.


Babagan administrasi satingkat provinsi ing Polandia
Gendéra Polandia
Provinsi: Kuyawia-Pomerania | Lodz | Lublin | Lubusz | Malopolskie | Mazowia | Opole | Podlaskie | Pomerania | Pomerania Kulon | Święty Krzyż | Silesia | Silesia Hilir | Subkarpathia | Warmia-Mazuria | Wielkopolskie
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Provinsi_Pomerania&oldid=807452"