Provinsi Lublin

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
województwo lubelskie
Lubelskie flaga.png Lubelskie herb.png
Gendéra Provinsi Lublin Lambang Provinsi Lublin
Lublin Voivodship.png

Provinsi Lublin ing Polandia

Katrangan cekak
Ibu kutha Lublin
Jembar 25,155 km²
Pedunung

 - Cacah (2003)
 - Kapadhetan


2.185.000
135/km²

Powiat

 - Kutha otonom
 - Kabupatèn


4
20

Kalurahan 213
Babagan administratif

Lubelskie powiaty.png

Provinsi Lublin (Polandia województwo lubelskie) iku sawijining provinsi utawa ka-woiwoda-n ing Polandia. Provinsi iki ibukuthané Lublin. Pedunungé cacahé ana 2.185.000 jiwa.

Sajarah[sunting | sunting sumber]

Provinsi iki diadegaké ing taun 1999. Mbiyen sadurungé Perang Donya II, tlatah kéné mayoritasé kaum Yahudi.


Babagan administrasi satingkat provinsi ing Polandia
Gendéra Polandia
Provinsi: Kuyawia-Pomerania | Lodz | Lublin | Lubusz | Malopolskie | Mazowia | Opole | Podlaskie | Pomerania | Pomerania Kulon | Święty Krzyż | Silesia | Silesia Hilir | Subkarpathia | Warmia-Mazuria | Wielkopolskie
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Provinsi_Lublin&oldid=807438"