Provinsi Lodz

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
województwo łódzkie
Flag of Lodzkie.svg POL województwo łódzkie COA.svg
Gendéra Provinsi Lodz Lambang Provinsi Lodz
Lodz Voivodship.png

Provinsi Lodz ing Polandia

Katrangan cekak
Ibu kutha Lodz
Jembar 18.219 km²
Pedunung

 - Cacah (2003)
 - Kapadhetan


2.597.000


142,5/km²

Powiat

 - Kutha otonom
 - Kabupatèn


3
21

Kalurahan 177
Babagan administratif

Wojewodzkie lodzkie adm.png

Provinsi Lodz (Polandia województwo łódzkie) iku sawijining provinsi utawa ka-woiwoda-n ing Polandia. Provinsi iki ibukuthané Lodz. Pedunungé cacahé ana 2.597.000 jiwa.

Sajarah[sunting | sunting sumber]

Provinsi iki diadegaké ing taun 1999.


Babagan administrasi satingkat provinsi ing Polandia
Gendéra Polandia
Provinsi: Kuyawia-Pomerania | Lodz | Lublin | Lubusz | Malopolskie | Mazowia | Opole | Podlaskie | Pomerania | Pomerania Kulon | Święty Krzyż | Silesia | Silesia Hilir | Subkarpathia | Warmia-Mazuria | Wielkopolskie
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Provinsi_Lodz&oldid=818172"