Provinsi Podlachia

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
województwo podlaskie
POL województwo podlaskie flag.svg POL województwo podlaskie COA.svg
Gendéra Provinsi Podlachia Lambang Provinsi Podlachia
Podlaskie2.png

Provinsi Podlachia ing Polandia

Katrangan cekak
Ibu kutha Białystok
Jembar 20.180 km²
Pedunung

 - Cacah (2003)
 - Kapadhetan


1.221.000
60,5/km²

Powiat

 - Kutha otonom
 - Kabupatèn


3
14

Kalurahan 118
Babagan administratif

Podlaskie1.png

Provinsi Podlaskie (Polandia województwo podlaskie) iku sawijining provinsi utawa ka-woiwoda-n ing Polandia. Provinsi iki ibukuthané Białystok. Pedunungé cacahé ana 1.221.000 jiwa. Provinsi iki pusaté budaya Bélarus ing Polandia.

Sajarah[sunting | sunting sumber]

Provinsi iki diadegaké ing taun 1999.


Babagan administrasi satingkat provinsi ing Polandia
Gendéra Polandia
Provinsi: Kuyawia-Pomerania | Lodz | Lublin | Lubusz | Malopolskie | Mazowia | Opole | Podlaskie | Pomerania | Pomerania Kulon | Święty Krzyż | Silesia | Silesia Hilir | Subkarpathia | Warmia-Mazuria | Wielkopolskie
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Provinsi_Podlachia&oldid=818253"