Piteşti

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Greja Santo Georgius ing Piteşti.

Piteşti (/pi'teʃtʲ/) iku sawijining kutha ing Rumania. Piteşti iku ibukutha lan kutha paling gedhé ing Provinsi Argeş.

Kutha iki dumunung ing sapinggiring Kali Argeş. Piteşti dumunung ing sapinggiring dalan A1 Rumania sing ngubungaké karo kutha Bukarès.

Kutha kembar[sunting | sunting sumber]

Logo Wikimedia Commons
Pirsani galeri bab Piteşti ing Wikimedia Commons.
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Piteşti&oldid=827156"