Bydgoszcz

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Bydgoszcz
POL Bydgoszcz COA.svg
Lambang Bydgoszcz
POL Bydgoszcz map.svg
Lokasi Bydgoszcz
Katrangan cekak
Provinsi: Kuyawia-Pomerania (województwo kujawsko-pomorskie)
Jembar: 174.57 km²
Pedunung: 368.235 jiwa
Pelat nomor kendaran motor: CB
Alamat
balé kutha:
ul. Jezuicka 1
85-102 Bydgoszcz
Situs wèb resmi: http://www.bydgoszcz.eu/
Politik
Walikutha: Rafał Bruski


Bydgoszcz (Jerman Bromberg) iku sawijining kutha ing Polandia. Kutha iki nduwé pedunung 368.235 jiwa.

Klub-klub Olahraga[sunting | sunting sumber]

http://www.zawisza.bydgoszcz.eu/

Galeri[sunting | sunting sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Bydgoszcz&oldid=806595"