Pieter Both

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Pieter Both
Pieter Both

Foto Pieter Both


Mangsa jabatan
19 December 1610 – 6 November 1614
Pejabat sadurungé None
Pengganti Gerard Reynst

Lair 1568
Amersfoort, Dutch Republic
Tilar donya 6 March 1615
Indian Ocean (near Mauritius)
Pieter Both

Pieter Both (*Amersfoort, (?) - + Mauritius, 1614). Dhèwèké wakil Kompeni VOC ing kapisan ing Hindhia lan uga bisa diarani Gubernur-Jendral kapisanan Hindhia-Walanda. Dhèwèké maréntah antara taun 16101614.


Uga delengen[sunting | sunting sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Pieter_Both&oldid=804594"