Gerard Reynst

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Gerard Reynst

Gerard Reynst (*Amsterdam, (?) – + Jakarta, 7 Desember 1615), iku Gubernur-Jendral Hindhia-Walanda sing kapindho. Dhèwèké maréntah antara taun 16141615.

Uga delengen[sunting | sunting sumber]

Jabatan pamaréntahan
Didhisiki déning:
Pieter Both
Gubernur-Jenderal Hindia-Belanda
1614-1615
Diganti déning:
Laurens Reael
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Gerard_Reynst&oldid=804595"