Ombèn-ombèn

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Ombèn-ombèn mawa karbonasi
Secangkir kopi

Ombèn-ombèn umumé ngarujuk marang cuwèran sing diulu. Tembung iki kadhang dianggo ing pangertèn sing luwih cupet yaiku ngarujuk marang ombèn-ombèn mawa alkohol.

Ombèn-ombèn sing umum antara liya:

Ombèn-ombèn khas Indonésia[sunting | sunting sumber]

Liya[sunting | sunting sumber]

Pranala njaba[sunting | sunting sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Ombèn-ombèn&oldid=831977"