Novi Pazar

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Novi Pazar
Нови Пазар
—  City  —

Coat of arms
Location of the municipality of Novi Pazar within Serbia
Coordinates: 43°09′N 20°31′E / 43.15°N 20.517°E / 43.15; 20.517
Negara Serbia
Distrik Raška
Padunungan 99
Pamaréntahan
 • Mayor Meho Mahmutović (SDP)
Wewengkon[1]
 • Municipalitas 742 km2 (286 sq mi)
Populasi (2002 census)[2]
 • Kutha 54.604
 • Municipal 85.996
Zona wektu CET (UTC+1)
 • Summer (DST) CEST (UTC+2)
Kodhe pos 36300
Kodhe area +381 20
Car plates NP
Website www.novipazar.rs

Novi Pazar (Aksara Sirilik Serbia: Нови Пазар; basa Turki: Yeni Pazar) iku sawijining kutha lan munisipal ing kidul-kulon Serbia, dumunung ing distrik Raška. Miturut sènsus resmi taun 2002, cacahing pedunung ing minisipal iki ana 85,996 jiwa, déné pedunung kuthané 54,604 jiwa. Novi Pazar dadi pusat ékonomi lan budaya ing tlatah Sandžak, lan pusat budaya Bosniak ing Serbia.

Rujukan[sunting | sunting sumber]

  1. ^ "Municipalities of Serbia, 2006". Statistical Office of the Republic of Serbia. http://webrzs.statserb.sr.gov.yu/axd/Zip/OG2006webE.zip.
  2. ^ (in Serbian) Popis stanovništva, domaćinstava i Stanova 2002. Knjiga 1: Nacionalna ili etnička pripadnost po naseljima. Statistical Office of the Republic of Serbia. 2003. ISBN 86-84443-00-09.

Pranala jaba[sunting | sunting sumber]

Commons-logo.svg
Wikimedia Commons gadhah galeri bab:
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Novi_Pazar&oldid=826278"