Mikrobiologi

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados

Mikrobiologi iku cawang saka èlmu biologi sing nyinaoni mikroorganisme. Objèk kajian biasané arupa kabèh makhluk (urip) sing perlu dideleng nganggo mikroskop, kaya baktèri, fungi, alga mikroskopik, protozoa, lan Archaea. Virus kerep uga dilebokaké senajan sakbeneré ora bener-bener makhluk urip.

Deleng uga[sunting | sunting sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Mikrobiologi&oldid=825358"