Matera

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Matera-Stemma.png

Matera kuwi jeneng kutha ing negara Italia. Dunungé ana ing Provinsi Matera, Region Basilicata. Jembar wewengkon 387,4 km2. Cacahing pedunung 59,144 jiwa.

Demografi[sunting | sunting sumber]

Tuwuhing pedunung


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Matera&oldid=813267"