Bernalda

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados

Bernalda kuwi sawijining kutha lan comune ing Provinsi Matera, ing regionBasilicata, Italia. Pérangan utama frazioni ing kutha iki yaiku: Metaponto, Serra Marina, Spineto. Frazione Metaponto ing kutha Bernalda iki minangka panggonan kutha kuna Metapontum. Jembar wewengkon 126 km2 lan cacahing pedunung 12.215 jiwa (2007). Kutha iki wewatesan karo: Ginosa (TA), Montescaglioso, lan Pisticci.

Demografi[sunting | sunting sumber]

Tuwuhing pedunung




Eropah | Italia | Basilicata
Matera | Potenza


Koordinat: 40°24′N, 16°41′E

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Bernalda&oldid=813429"