Policoro

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Policoro-stemma.png
Comune Policoro
Coat of arms of Comune Policoro
Municipal coat of arms
Negara Flag of Italia Italia
Region Basilicata
Provinsi Matera (MT)
Walikutha
Area 67 km² (26 sq mi)
Populasi
 - Total
 - Kapadhetan [n.a.]
Time zone CET, UTC+1
Koordinat 40°12′N, 16°40′E
Gentilic Policoresi
Kodhe Telepon 0835
Kodhe Pos 75025
Patron Madonna of the Bridge
Website: www.policoro.eu

Policoro kuwi sawijining kutha lan comune ing Provinsi Matera, ing region Basilicata negara Italia. Kutha iki wewatesan karo commune Rotondella, Scanzano Jonico lan Tursi. Policoro kuwi kutha cilik kanthi pedunung watara 15,000 jiwa.


Demografi[sunting | sunting sumber]

Tuwuhing pedunung


Delengen uga[sunting | sunting sumber]

Pranala jaba[sunting | sunting sumber]




Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Policoro&oldid=813311"