Maret 2008

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados

22 Maret - Ma Ying-jeou, kandidat Kuomintang, menangaken Pemilihan Presiden ing Taiwan, Republik China.(AP)

20 - Yves Leterme dipunlantik dados Perdana Menteri Belgia sasampunipun mangsa formasi 9 sasi.

Arthur C. Clarke
Arthur C. Clarke

19 - Penulis fiksi èlmiyah lan ngèlmuwan kondhang Inggris, Arthur C. Clarke, séda ing Sri Langka mawa yuswa 90 taun. (BBC News)

16 - Dinten Riyadi Minggu Palem kanggé umat Kristen.

14 - Gègèr ing Tibet, démonstrasi sampun wonten wiwit 10 Maret. (Kompas)

12 - Lazare Ponticelli, veteran pungkasan Prancis Perang Donya I, kawiyosan Italia, séda ing Le Kremlin-Bicêtre, Prancis mawa yuswa 110 taun.(BBC News)

8 - Koalisi pamaréntah Barisan Nasional menang pemilu parlemen ing Malaysia, nanging gagal nyepeng mayoritas 2/3 ing Dewan Rakyat Malaysia. (BBC News)

Dmitry Medvedev
Dmitry Medvedev

2 - Dmitry Medvedev menangaken Pemilihan Umum Presiden ing Rusia. (Telegraph)

Dasawarsa Maret Taun :
1900-an 1900 1901 1902 1903 1904 1905 906 1907 1908 1909
1910-an 1910 1911 1912 1913 1914 1915 1916 1917 1918 1919
1920-an 1920 1921 1922 1923 1924 1925 1926 1927 1928 1929
1930-an 1930 1931 1932 1933 1934 1935 1936 1937 1938 1939
1940-an 1940 1941 1942 1943 1944 1945 1946 1947 1948 1949
1950-an 1950 1951 1952 1953 1954 1955 1956 1957 1958 1959
1960-an 1960 1961 1962 1963 1964 1965 1966 1967 1968 1969
1970-an 1970 1971 1972 1973 1974 1975 1976 1977 1978 1979
1980-an 1980 1981 1982 1983 1984 1985 1986 1987 1988 1989
1990-an 1990 1991 1992 1993 1994 1995 1996 1997 1998 1999
2000-an 2000 2001 2002 2003 2004 2005 2006 2007 2008 2009
2010-an 2010 2011 2012 2013 2014 2015 2016 2017 2018 2019
2010-an 2020 2021 2022 2023 2024 2025 2026 2027 2028 2029
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Maret_2008&oldid=712286"