Dmitry Medvedev

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Dmitry Anatolyevich Medvedev
, Дмитрий Анатольевич Медведев
Dmitry Medvedev

Medvedev, 2008


Isih Mengku jabatan
Miwiti Mengku jabatan 
7 Mei 2008
Perdhana Mentri Victor Zubkov
Pejabat sadurungé Vladimir Putin

Lair 14 September 1965 (umur 48)
Leningrad, Uni Soviet
Partai pulitik Independen (formal)[1]
Didukung:
Rusia Bersatu
Rusia Adil
Partai Agraris
Kekuatan Sipil
Pasangan Svetlana Medvedeva (née Linnik)
Anak Ilya Medvedev
Almamater Universitas Negeri Leningrad
Pegawéyan Politikus
Manajer
Pengacara
Agama Ortodoks Rusia[2][3]
Situs resmi (Basa Rusia) Situs web resmi
Dmitry Medvedev

Dmitry Anatolyevich Medvedev (Rusia Дми́трий Анато́льевич Медве́дев) (lair 14 September 1965 ing Leningrad (saiki Saint Petersburg)) iku présidhèn Rusia sing kapilih ing tanggal 2 Maret 2008. Dhèwèké diarepaké dilantik ing tanggal 7 Mei 2008.

Cathetan suku[sunting | sunting sumber]


Artikel punika taksih tulisan rintisan (stub). Sinten kémawon ingkang kersa mbenakaken, sumangga kémawon.

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Dmitry_Medvedev&oldid=814456"