Majakani

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Cympsgailae tintoria semen
Cympsgailae tintoria semen
Klasifikasi èlmiah
krajan: -
ordo: -
kulawarga: Fagaceae/Cupuliferae
Jeneng binomial
Cympsgailae tintoria semen

Majakani utawa oak galls kuwi kagolong tandhuran obat tradisional atawa herbal jaman biyen kang anduweni khasiat kanggo sari rapet, majakani iki uwis dienggo obat dening wong saka negara liya ket biyen, negara kang wis nganggokaké tandhuran dadi obat yaiku Arab, Cina, India, lan Melayu.

Khasiate majakani[sunting | sunting sumber]

Majakani anduweni

Jenising Majakani[sunting | sunting sumber]

Cathetan Suku[sunting | sunting sumber]

  1. ^ a b c d e f g Tanaman Herba dipununduh tanggal 10 April 2011
  2. ^ a b c Khasiat Majakani dipununduh tanggal 10 April 2011
  3. ^ khasiat manjakani untuk solusi keharmonisan pasutri dipununduh tanggal 12 April 2011
  4. ^ a b KOMPASdipununduh tanggal 10 April 2011
  5. ^ Obat Herbal Alamidipununduh tanggal 12 April 2011
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Majakani&oldid=829747"