Layar tutul

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Tampilan layar tutul

Layar tutul {bahasa Inggris touchscreen punika wangun saprangkat komputer utawi input komputer ingkang angadahi perdamelan ugi saget dipun oprasiake kanthi dipun tutul layarnipun migunakake asto utawi pen digital. Layar tutul ingkang migunakake ugi saget dioprasikake déning sistem komputer kanthi mumpanggatake utawi ndhumuk layar lan tulisan kang sampun kasadian wonten ing layar, inggih punika cara ingkang paling gampil minangka ngoprasikake komputer ugi sampun dipunmupangatake ing sedaya aplikasi.

Delengen ugi[sunting | sunting sumber]

Pranala njaba[sunting | sunting sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Layar_tutul&oldid=833376"