Kutha Serang

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Kutha Serang
Motto: "---"
Gambar:Lokasi Kabupaten Serang.jpg
Dina Dadi: ...
Walikutha: Asmudji Hw
Wakil walikutha: ---
Jembar
 - Total:

- km²
Kecamatan
 - Cacahe:

6 Kecamatan
Pedhunung
 - Total:
 - Kapadhetan:

-
-
Suku Bangsa: Wong Sundha, wong Jawa
Agama: Islam, Protestan, Katolik, Hindu lan Buddha
Basa: Basa Sundha, Basa Jawa Serang lan Basa Indonesia

Kutha Serang iku salahsiji kutha ing provinsi Banten Sekaligus Ibukutha provinsi Banten.

Geografis[sunting | sunting sumber]

Pemerentahan[sunting | sunting sumber]

Kutha Serang ketata saking 6. Kecamatan-Kecamatan ing kutha iki yaiku:

  1. Kecamatan Serang
  2. Kecamatan Cipocok Jaya
  3. Kecamatan Takyakan
  4. Kecamatan Curug
  5. Kecamatan Walantaka
  6. Kecamatan Kasemen

Mangga Kapurih Ugi Mriksani[sunting | sunting sumber]


Bali menyang: Banten
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Kutha_Serang&oldid=814548"