Kutha Ambon

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Kutha Ambon
Lambang Kutha Ambon
Lambang Kutha Ambon
Motto: "Bersatu Manggurebe Maju"
Gambar:Lokasi Kutha Ambon.jpg
Dina Dadi: ---
Walikutha: Markus Jacob Papilaja
Wakil Walikutha: ---
Jembar
 - Total:

377 km²
Distrik
 - Cacahe:

5 kecamatan
Pedhunung
 - Total:
 - Kapadhetan:

+/- 206.210 (2000)
+/- 546,98 jiwa/km²
Suku Bangsa: ---
Agama: Islam, Protestan, Katolik lan liyane
Basa: Basa Indonésia lan liyane

Kutha Ambon iku salah siji kutha ing Provinsi Maluku, jembar wilayah kutha iki ± 377 km² utawa --- hektar.

Geografis[sunting | sunting sumber]

--- Lintang kidul lan --- Bujur wetan

Pemerentahan[sunting | sunting sumber]

Kutha Ambon ketata saking 5 kecamatan, --- désa/kelurahan. Kecamatan-kecamatan ing Kutha iki yaiku:

  1. Nusaniwe
  2. Sirimau
  3. Teluk Ambon Baguala
  4. Teluk Ambon
  5. Leitimur Selatan

Mangga Kapurih Ugi Mriksani[sunting | sunting sumber]

Pranala Jaba[sunting | sunting sumber]

 
Kutha Ambon, Maluku
Lambang Kutha Ambon

Kecamatan: Nusaniwe | Sirimau | Teluk Ambon Baguala | Teluk Ambon | Leitimur Selatan

 
Maluku
Lambang Provinsi Maluku

Kabupatèn: Buru | Kapuloan Aru | Maluku Tengah | Maluku Kidul-Wétan | Maluku Kidul-wétan Kulon | Seram Kulon | Seram Wétan

Kutha: Ambon

Deleng uga: Daftar kabupatèn lan kutha ing Indonésia

Bali menyang: Maluku

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Kutha_Ambon&oldid=811260"