Kabupatèn Maluku Kidul-Wétan

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Kabupatèn Maluku Kidul-Wétan
Kabupaten Maluku Tenggara
Lambang Maluku Kidul-Wétan
Lambang Maluku Kidul-Wétan
Motto: "---"
Gambar:Lokasi Maluku Tenggara.jpg
Dina Dadi: ---
Ibukutha: kutha Tual
Bupati: ---
Wakil Bupati: ---
Jembar
 - Total:

24.655 km²
Distrik
 - Cacahe:

5 kecamatan
Pedunung
 - Total:
 - Kapadhetan:

+/- 192.953 (2000)
+/- --- jiwa/km²
Suku bangsa: ---
Agama: Islam, Protestan, Katolik lan liyane
Basa: Basa Indonésia lan liyane

Kabupatèn Maluku Kidul-Wétan iku salah siji kabupatèn ing Provinsi Maluku, kutha Tual iku ibukutha kabupatèné, kutha-kutha liyané : --- lan liya-liyané. Jembar wilayah Kabupatèn iki ± 24.655 km² utawa --- hèktar.

Geografis[sunting | sunting sumber]

--- Lintang kidul lan --- Bujur wétan

Pemerentahan[sunting | sunting sumber]

Kabupatèn Maluku Kidul-Wétan katata jroning 5 kecamatan, --- désa/kelurahan. Kecamatan-kecamatan ing Kabupatèn iki yaiku:

  1. Kei Besar
  2. Kei Besar Selatan
  3. Kei Besar Lor-Wétan
  4. Kei Kecil
  5. Kur

Mangga Kapurih Ugi Mriksani[sunting | sunting sumber]

Pranala Jaba[sunting | sunting sumber]

Bali menyang: Maluku

 
Kabupatèn Maluku Kidul-Wétan, Maluku
Lambang Kabupatèn Maluku Kidul-Wétan

Kecamatan: Kei Besar | Kei Besar Kidul | Kei Besar Utara Timur | Kei Kecil | Pulo-Pulo Kur

 
Maluku
Lambang Provinsi Maluku

Kabupatèn: Buru | Kapuloan Aru | Maluku Tengah | Maluku Kidul-Wétan | Maluku Kidul-wétan Kulon | Seram Kulon | Seram Wétan

Kutha: Ambon

Deleng uga: Daftar kabupatèn lan kutha ing Indonésia