Kabupatèn Seram Kulon

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Kabupatèn Seram Kulon
Kabupaten Seram Barat
Lambang Seram Kulon
Lambang Seram Kulon
Motto: "---"
Gambar:Lokasi Seram Barat.jpg
Dina Dadi: ---
Ibukutha: kutha Piru
Bupati: ---
Wakil Bupati: ---
Jembar
 - Total:

--- km²
Distrik
 - Cacahe:

4 kecamatan
Pedhunung
 - Total:
 - Kapadhetan:

+/- ---
+/- --- jiwa/km²
Suku Bangsa: ---
Agama: Islam, Protestan, Katolik lan liyane
Basa: Basa Indonésia lan liyane

Kabupatèn Seram Kulon iku salah siji kabupatèn ing Provinsi Maluku, kutha Piru iku ibukutha kabupatene, kutha-kutha liyane : Kairatu lan liya-yane. Jembar wilayah Kabupatèn iki ± --- km² utawa --- hektar.

Geografis[sunting | sunting sumber]

--- Lintang kidul lan --- Bujur wetan

Pemerentahan[sunting | sunting sumber]

Kabupatèn Seram Barat ketata saking 4 kecamatan, --- désa/kelurahan. Kecamatan-kecamatan ing Kabupatèn iki yaiku:

  1. Kairatu
  2. Seram Kulon
  3. Taniwel
  4. Waisala

Mangga Kapurih Ugi Mriksani[sunting | sunting sumber]

Pranala Jaba[sunting | sunting sumber]

Bali menyang: Maluku

Kabupatèn Seram Kulon, Maluku

Kecamatan: Kairatu | Seram Kulon | Taniwel | Waisala

 
Maluku
Lambang Provinsi Maluku

Kabupatèn: Buru | Kapuloan Aru | Maluku Tengah | Maluku Kidul-Wétan | Maluku Kidul-wétan Kulon | Seram Kulon | Seram Wétan

Kutha: Ambon

Deleng uga: Daftar kabupatèn lan kutha ing Indonésia