Kurnia Meiga Hermansyah

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Kurnia Meiga Hermansyah
Kurnia meiga.jpeg
Informasi pribadi
Jeneng pepak Kurnia Meiga Hermansyah
Tanggal lair 7 Mei 1990 (umur 23)
Papan lair Flag of Indonesia.svg Jakarta, Indonesia
Dhuwur 1.84 m (6 ft 0 in)
Posisi pamain kiper
Informasi klub
Klub saiki Arema Indonesia
Nomer 1
Karir remaja
Persijap U-18
Persijap U-23
Karir senior*
Taun Tim Apps (Gls)
2008-2009
2009-2010
2010-2011
Arema Malang
Arema Indonesia
Arema Indonesia
0? (0) (?)
031 (0)(21)
022 (0)(15)
Tim nasional
2008
2008
2009
Flag of Indonesia.svg U-19 Indonesia
Flag of Indonesia.svg U-21 Indonesia
Flag of Indonesia.svg U-23 Indonesia
0? (0) (?)
0? (0)(?)
0? (0)(?)
* Senior club appearances and goals counted for the domestic league only and correct as of 20 Juni 2011.
† Appearances (Goals).


Kurnia Meiga Hermansyah (lair ing Jakarta,Indonesia, 7 Mei 1990; umur 23 taun) inggih menika salah satunggalipun pamain bal-balan Indonesia.[1] Ing wekdal samangke Kurnia Meiga ndherek klub Arema Indonesia ing Liga Super Indonesia, Arema Indonesia inggih menika klub profesional ingkang kapisan ingkang Kurnia Meiga dhereki sasampunipun lulus SMA.[1] Arema Indonesia ngotrak Kurnia Meiga amargi Kurnia Meiga dados punggawa Timnas PSSI U-19.[1] Kurnia Meiga menika rayi kandung kiper klub Semen Padang, Achmad Kurniawan.[1] Kurnia Meiga ugi nggadhahi posisi minangka kiper.[1] Wekdal musim kompetisi taun 2008 / 2009 Kurnia Meiga pikantuk sanksi 12 sasi lan denda 30 juta saking komisi PSSI, ananging lajeng dipuncekak namung dados gangsal sasi lan denda 30 juta dening komisi banding.[1] Sanksi menika wonten gegayutanipun kaliyan prastawa karusuhan nalika mungsuh Bontang PKT.[1]

Nalika kompetisi Indonesian Super League II mangsa taun 2009 / 2010, Kurnia Meiga dipunparingi kanugrahan minangka pemain paling sae lan saged nyingkiraken pamain bal sanesipun ingkang sampun misuwur kados Aldo Bareto, Christian Gonzalez, lan Ricardo Salampessy.[2]

Cathetan Suku[sunting | sunting sumber]

  1. ^ a b c d e f g (id)[1] dipunundhuh tanggal 29 Juli 2011)
  2. ^ (id)Kiper Arema Kurnia Meiga Pemain Terbaik LSI 2009 2010 dipunundhuh tanggal 29 Juli 2011)


Pranala Njawi[sunting | sunting sumber]