Kraton Ngayogyakarta Hadiningrat

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Gedhong Kaca, Museum Hamengku Buwono IX Kraton Ngayogyakarta Hadiningrat

asu bajingan lonte logok kimcil[sunting | sunting sumber]