Kevin-Prince Boateng

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Kevin-Prince Boateng
Boateng-Prince.jpg
Informasi pribadi
Jeneng pepak Kevin-Prince Boateng
Tanggal lair 6 Maret 1987 (umur 27)
Papan lair Berlin-Wedding, Berlin Barat, Jerman Barat
Dhuwur 1.84 m (6 ft 0 in)
Posisi pamain Gelandang
Informasi klub
Klub saiki Milan
Nomer 27
Karir remaja
1994 Reinickendorfer Füchse
1994–2005 Hertha BSC
Karir senior*
Taun Tim Apps (Gls)
2004–2007 Hertha BSC II 29 (5)
2005–2007 Hertha BSC 42 (4)
2007–2009 Tottenham Hotspur 14 (0)
2009 Borussia Dortmund (pinjaman) 10 (0)
2009–2010 Portsmouth 22 (3)
2010– Milan 51 (8)
Tim nasional
2001–2002 Ghana U-15 4 (1)
2002–2003 Ghana U-16 10 (3)
2003–2004 Ghana U-17 10 (1)
2004–2005 Ghana U-19 9 (4)
2005–2006 Ghana U-20 2 (0)
2006–2007 Ghana U-21 6 (0)
2010–2011 Ghana 9 (1)
* Senior club appearances and goals counted for the domestic league only and correct as of 7 Oktober 2012.
† Appearances (Goals).


Kevin-Prince Boateng (lair ing Berlin-Wedding, 6 Maret 1987; umur 27 taun) yaiku sawijining pemain bal saka Ghana katurunan Jerman Ghana kang main ing posisi pemain tengah kanggo klub AC Milan.

Pranala jaba[sunting | sunting sumber]