Nigel de Jong

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Nigel de Jong
Nigel de Jong
Informasi pribadi
Jeneng pepak Nigel de Jong
Tanggal lair 30 November 1984 (umur 29)
Papan lair Amsterdam, Walanda
Dhuwur 1.74 m (5 ft 9 in)[1]
Posisi pamain Gelandang tahan
Informasi klub
Klub saiki Manchester City
Nomer 34
Karir remaja
1993–2001 Ajax
Karir senior*
Taun Tim Apps (Gls)
2002–2006 Ajax 96 (8)
2006–2009 Hamburger SV 66 (2)
2009– Manchester City 82 (1)
Tim nasional
2004– Belanda 54 (1)
* Senior club appearances and goals counted for the domestic league only and correct as of 30 Mei 2011.

† Appearances (Goals).

‡ National team caps and goals correct as of 9 Juni 2011


Nigel de Jong (lair ing Amsterdam, Walanda, 10 September 1984; umur 29 taun) iku salah sijiné pamain bal-balan saka Walanda. Kang kang main ing Manchester City ing Liga Utama Inggris uga main ing Walanda. de Jong pamain bal-balan kalahiran Walanda kang ndhuweni katurunan saka Suriname.


Cathetan suku[sunting | sunting sumber]

Pranala njaba[sunting | sunting sumber]

Logo Wikimedia Commons
Pirsani galeri bab Nigel de Jong ing Wikimedia Commons.



 
Tim nasional bal-balan Walanda Euro 2008
Gendéra Walanda

1 Van der Sar · 2 Ooijer · 3 Heitinga · 4 Mathijsen · 5 Van Bronckhorst · 6 De Zeeuw · 7 Van Persie · 8 Engelaar · 9 Van Nistelrooy · 10 Sneijder · 11 Robben · 12 Melchiot · 13 Timmer · 14 Bouma · 15 De Cler · 16 Stekelenburg · 17 De Jong · 18 Kuyt · 19 Huntelaar · 20 Afellay · 21 Boulahrouz · 22 Vennegoor of Hesselink · 23 Van der Vaart · Coach: Van Basten

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Nigel_de_Jong&oldid=814837"