Kapal silem

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Kapal silam nuklir Angkatan Laut Amérika Sarékat.

Kapal silem yaiku wangun kapal kang bisa silem ana ing sangisoré parmukaan banyu, umumé dimigunakake tumuju ing kapentingan militèr. Sabageyan Angkatan Segara ndhuweni lan ngelakokake kapal silem déning cacah lan jinisé ing saben negara aneka rupa lan jinisé.Minangka dimupangatake tumuju ing kapentingan militèr, kapal silem uga dimumpangatake tumuju ing kajian èlmu pangetahuan segara lan banyu tawar uga tumuju ing tugas utawa pamarkaryaan jroning njero segara kang ora bisa dilakoni ing panyilem (penyelam) manungsa

Jinis[sunting | sunting sumber]

  1. Kapal Silam Militèr
  2. Kapal Silam Non Militèr

Pranala jaba[sunting | sunting sumber]

Commons-logo.svg
Wikimedia Commons gadhah galeri bab:
Logo Wikimedia Commons
Pirsani galeri bab Kapal silem ing Wikimedia Commons.



Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Kapal_silem&oldid=833319"