Kanton Aargau

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Kanton Aargau
Lambang Kanton Aargau
Peta Swiss nuduhaké Kanton Aargau
Ibu kutha Aarau
Wilayah 1404 km² (Peringkat ke-10)
Titik paling dhuwur Geissfluegrat 908 m
Cacah pedunung (2006) 579.489 (Peringkat ke-4)
413 /km²
Bergabung 1803
Singkatan AG
Basa Jerman
Eksekutif Regierungsrat (5)
Legislatif Grosser Rat (140)
Kuthamadya 232 buah
Distrik 11 Bezirke
Situs resmi www.AG.ch
Peta Kanton Aargau

Swara Aargau (basa Perancis: Argovie, basa Italia lan basa Romansh: Argovia) iku sawijining kanton ing Swiss sing jembar wilayahé 1.404 km² lan pedunung 550.900 jiwa (2003). Ibu kuthané yaiku Aarau.

Kuthamadya[sunting | sunting sumber]

Ana 229 kuthamadya ing Aargau (Januari 2006):

Commons-logo.svg
Wikimedia Commons gadhah galeri bab:
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Kanton_Aargau&oldid=851556"