1803

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Taun: 1798 1799 1800 1801 1802 1803 1804 1805 1806 1807 1808
Dasawarsa: [[{{{dasawarsa-1}}}-an]]  1800-an  1810-an
Abad: kaping-18  kaping-19  kaping-20
Kategori: Prastawa - Kelairan - Kasédan

Taun ka-1803 Masehi ing kalendher Gregorian.

Prastawa[sunting | sunting sumber]

Lair[sunting | sunting sumber]

Séda[sunting | sunting sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=1803&oldid=807834"