Kabupatèn Tebo

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Kabupaten Tebo
90px

Lambang Kabupaten Tebo
Lokasi Jambi Kabupaten Tebo.svg

Peta lokasi Kabupaten Tebo
Koordinat : 0° 51' 32" - 10° 54' 50" LS dan 10° 48' 57" - 20° 49' 17" BT
Motto: Serentak Galah Serengkuh Dayung
Provinsi Jambi
Ibukutha Muara Tebo
Jembar 6.461 km²
Pedunung  
 · Cacahé 224.944
 · Kapadhetan - jiwa/km²
Pamérangan administratif  
 · Kecamatan 11
 · Désa/kelurahan -
Dhasar hukum UU No.54 Tahun 1999
Tanggal 2 Oktober 1999
Dina dadi {{{hari jadi}}}
Bupati Drs.H.A.Madjid Mu’az, MM
Kodhe area telepon 0747
APBD {{{apbd}}}
DAU -
Suku bangsa {{{suku bangsa}}}
Basa {{{bahasa}}}
Agama {{{agama}}}
Flora resmi {{{flora}}}
Fauna resmi {{{fauna}}}
Zona wektu {{{zona waktu}}}
Bandhar udhara {{{bandar udhara}}}

Situs web resmi: http://www.tebo.go.id

Kabupatèn Tebo iku salah siji kabupatèn ing Provinsi Jambi. Kabupatèn iki asal saka pamekaran Kabupatèn Bungo Tebo tanggal 12 Oktober 1999.

Geografis[sunting | sunting sumber]

Wates wilayah[sunting | sunting sumber]

ing sisih lor karo: {{{lor}}}
ing sisih kidul karo: {{{kidul}}}
ing sisih kulon karo: {{{kulon}}}
ing sisih wétan karo: {{{wétan}}}

Delengen uga[sunting | sunting sumber]

Pranala jaba[sunting | sunting sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Kabupatèn_Tebo&oldid=815346"