Kabupatèn Merangin

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Kabupatèn Merangin
Lambang Kabupaten Merangin

Lambang Kabupatèn Merangin
Lokasi Jambi Kabupaten Merangin.svg

Peta lokasi Kabupatèn Merangin
Koordinat :
Motto:
Provinsi Jambi
Ibukutha Bangko
Jembar 7.679km²
Pedunung  
 · Cacahé 251.283
 · Kapadhetan jiwa/km²
Pamérangan administratif  
 · Kecamatan 9
 · Désa/kelurahan 141 desa
Dhasar hukum
Tanggal
Dina dadi {{{hari jadi}}}
'
Kodhe area telepon
APBD {{{apbd}}}
DAU
Suku bangsa {{{suku bangsa}}}
Basa {{{bahasa}}}
Agama {{{agama}}}
Flora resmi {{{flora}}}
Fauna resmi {{{fauna}}}
Zona wektu {{{zona waktu}}}
Bandhar udhara {{{bandar udhara}}}

Situs web resmi: www.meranginkab.go.id

Kabupatèn Merangin kuwi salah siji kabupatèn ing Provinsi Jambi. Jembar wilayah 7.679 km² kanthi populasi 251.283 jiwa. Ibu kuthané Bangko. Kabupatèn iki kapérang dadi 9 Kecamatan lan 141 Desa.

Delengen uga[sunting | sunting sumber]

Pranala jaba[sunting | sunting sumber]