Kabupatèn Muaro Jambi

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Kabupatèn Muaro Jambi
Kabupaten Muaro Jambi

Lambang Kabupatèn Muaro Jambi
Lokasi Jambi Kabupaten Muaro Jambi.svg

Peta lokasi Kabupatèn Muaro Jambi
Koordinat :
Motto: Sailun Salimbai
Provinsi Jambi
Ibukutha Sengeti
Jembar 5.246 km²
Pedunung  
 · Cacahé 294.408
 · Kapadhetan jiwa/km²
Pamérangan administratif  
 · Kecamatan 8
 · Désa/kelurahan 129 desa
Dhasar hukum
Tanggal
Dina dadi {{{hari jadi}}}
'
Kodhe area telepon 0741
APBD {{{apbd}}}
DAU
Suku bangsa {{{suku bangsa}}}
Basa {{{bahasa}}}
Agama {{{agama}}}
Flora resmi {{{flora}}}
Fauna resmi {{{fauna}}}
Zona wektu {{{zona waktu}}}
Bandhar udhara {{{bandar udhara}}}

Situs web resmi: www.muarojambi.go.id

Kanggo kompleks percandhian Muarajambi, pirsani Muarajambi.

Kabupatèn Muaro Jambi iku salah siji kabupatèn ing Provinsi Jambi. Kabupatèn iki minangka salah siji Kabupatèn pamekaran saka Kabupatèn Batanghari miturut Undhang-undhang nomor 54 Taun 1999. Jembar wilayah 5.246 km², sacara administratif dumadi saka 8 Kecamatan, 129 Desa/Kelurahan, kanthi cacah pedunung 294,408 jiwa.

Delengen uga[sunting | sunting sumber]

Pranala jaba[sunting | sunting sumber]