Kabupatèn Kerinci

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Kabupatèn Kerinci
Gambar:Lambang Kab Kerinci.png

Lambang Kabupatèn Kerinci
Lokasi Jambi Kabupaten Kerinci.svg

Peta lokasi Kabupatèn Kerinci
Koordinat :
Motto:
Provinsi Jambi
Ibukutha Sungai Penuh
Jembar 4.200km²
Pedunung  
 · Cacahé 300.000
 · Kapadhetan jiwa/km²
Pamérangan administratif  
 · Kecamatan
 · Désa/kelurahan
Dhasar hukum
Tanggal
Dina dadi {{{hari jadi}}}
' H. Fauzi SIIN
Kodhe area telepon 0748
APBD {{{apbd}}}
DAU
Suku bangsa {{{suku bangsa}}}
Basa {{{bahasa}}}
Agama {{{agama}}}
Flora resmi {{{flora}}}
Fauna resmi {{{fauna}}}
Zona wektu {{{zona waktu}}}
Bandhar udhara {{{bandar udhara}}}

Situs web resmi: www.kerincikab.go.id

Kabupatèn Kerinci iku salah siji kabupatèn ing Provinsi Jambi. Jembar wilayah 4.200 km² kanthi populasi 300.000 jiwa. Ibukuthané yakuwi Sungai Penuh.

Delengen uga[sunting | sunting sumber]

Pranala jaba[sunting | sunting sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Kabupatèn_Kerinci&oldid=815353"