Kabupatèn Nduga

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Kabupatèn Nduga
Lambang Kabupatèn Nduga
Lambang Kabupatèn Nduga
Motto: "---"
Dina Dadi: ...
Ibukutha:
Bupati:
Wakil Bupati:
Jembar
 - Total:

km²
Kecamatan
 - Cacahe:

Distrik
Pedunung
 - Total:
 - Kapadhetan:

+/- ---
+/- --- jiwa/km²
Suku bangsa:
Agama:
Basa:

Kabupatèn Nduga iku salah siji kabupatèn ing Provinsi Papua, Indonésia. Kabupatèn iki diwangun tanggal 4 Januari 2008 miturut Undhang-undhang nomer 6 taun 2008 bebarengan karo pambentukan 5 kabupatèn liyané ing Papua. Peresmian déning Mendagri Mardiyanto ing tanggal 21 Juni 2008.[1] . Jembar wilayah Kabupatèn iki ± km² utawa --- hèktar.

Geografis[sunting | sunting sumber]

Lintang kidul lan Bujur wétan

Pamaréntahan[sunting | sunting sumber]

Kabupatèn Nduga katata jroning 8 distrik, yakuwi:

Rujukan[sunting | sunting sumber]

  1. ^ Gatra Daring Mendagri resmikan enam kabupaten baru. Diakses 20 Juni 2008

Mangga Kapurih Ugi Mriksani[sunting | sunting sumber]

Pranala Jaba[sunting | sunting sumber]

Papua
Lambang Provinsi Papua

Kabupatèn: Asmat | Biak Numfor | Boven Digoel | Deiyai | Dogiyai | Intan Jaya | Jayapura | Jayawijaya | Kapuloan Yapen | Keerom | Lanny Jaya | Mamberamo Raya | Mamberamo Tengah | Mappi | Merauke | Mimika | Nabire | Nduga Tengah | Paniai | Pegunungan Bintang | Puncak | Puncak Jaya | Sarmi | Supiori | Tolikara | Waropen | Yahukimo | Yalimo |

Kutha: Jayapura

Delengen uga: Daftar Kabupatèn lan kutha ing Indonésia

Bali menyang: Provinsi Papua

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Kabupatèn_Nduga&oldid=814948"