Kabupatèn Mamberamo Raya

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Kabupatèn Mamberamo Raya
Lambang Kabupatèn Mamberamo Raya
Lambang Kabupatèn Mamberamo Raya
Motto: "---"
Dina Dadi: ...
Ibukutha:
Bupati:
Wakil Bupati:
Jembar
 - Total:

km²
Kecamatan
 - Cacahe:

8 Distrik
Pedunung
 - Total:
 - Kapadhetan:

+/- ---
+/- --- jiwa/km²
Suku bangsa:
Agama:
Basa:

Kabupatèn Mamberamo Raya iku salah siji kabupatèn ing Provinsi Papua, Indonésia. Kabupatèn iki diwangun tanggal 15 Maret 2007 miturut Undhang-undhang nomer 19 taun 2007. Ibukutha né yakuwi Burmeso. Jembar wilayah Kabupatèn iki ± km² utawa --- hèktar, asalé saka pamekaran Kabupatèn Sarmi lan Kabupatèn Waropen.

Geografis[sunting | sunting sumber]

Lintang kidul lan Bujur wétan

Pamaréntahan[sunting | sunting sumber]

Kabupatèn Mamberamo Raya katata jroning 8 distrik, yakuwi:

  1. Mamberamo Tengah
  2. Mamberamo Ilir
  3. Mamberamo Ulu
  4. Mamberamo Tengah Wétan
  5. Rufaer
  6. Waropen Atas
  7. Benuki
  8. Sawai

Mangga Kapurih Ugi Mriksani[sunting | sunting sumber]

Pranala Jaba[sunting | sunting sumber]

Kabupatèn Mamberamo Raya, Papua

Distrik: Mamberamo Tengah | Mamberamo Ilir | Mamberamo Ulu | Mamberamo Tengah Timur | Rufaer | Waropen Atas | Benuki | Sawai

Papua
Lambang Provinsi Papua

Kabupatèn: Asmat | Biak Numfor | Boven Digoel | Deiyai | Dogiyai | Intan Jaya | Jayapura | Jayawijaya | Kapuloan Yapen | Keerom | Lanny Jaya | Mamberamo Raya | Mamberamo Tengah | Mappi | Merauke | Mimika | Nabire | Nduga Tengah | Paniai | Pegunungan Bintang | Puncak | Puncak Jaya | Sarmi | Supiori | Tolikara | Waropen | Yahukimo | Yalimo |

Kutha: Jayapura

Delengen uga: Daftar Kabupatèn lan kutha ing Indonésia

Bali menyang: Provinsi Papua