Jordi Alba

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Jordi Alba
Jordi Alba.jpg
Informasi pribadi
Jeneng pepak Jordi Alba Ramos
Tanggal lair 21 Maret 1989 (umur 25)
Papan lair L'Hospitalet de Llobregat, Spanyol
Dhuwur 1.70 m (5 ft 7 in)
Posisi pamain Bek
Informasi klub
Klub saiki Barcelona
Nomer 18
Karir remaja
1998–2005 Barcelona
2005–2007 Cornellà
2007 Valencia
Karir senior*
Taun Tim Apps (Gls)
2007–2008 Valencia B 18 (5)
2008–2012 Valencia 74 (5)
2008–2009 Gimnàstic (pinjaman) 35 (4)
2012- Barcelona ­ (­)
Tim nasional
2006 Spanyol U-19 6 (1)
2009 Spanyol U-20 9 (0)
2008–2011 Spanyol U-21 4 (0)
2011– Spanyol 4 (0)
* Senior club appearances and goals counted for the domestic league only and correct as of 16 Mei 2012.

† Appearances (Goals).

‡ National team caps and goals correct as of 28 Mei 2012


Jordi Alba Ramos (lair ing L'Hospitalet de Llobregat, 21 Maret 1989; umur 25 taun) yaiku salah sijing pemain bal-balan sing kewarganegaraané Spanyol sing main kanggo klub FC Barcelona ing posisi bèk.[1][2]

Referensi[sunting | sunting sumber]

Pranala njaba[sunting | sunting sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Jordi_Alba&oldid=866766"