Javi Martínez

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Javi Martínez
Javier Martinez enhanced.jpg
Martínez ing Denmark
Informasi pribadi
Jeneng pepak Javier Martínez Aginaga
Tanggal lair 2 September 1988 (umur 25)
Papan lair Estella, Spanyol
Dhuwur 1.90 m (6 ft 3 in)
Posisi pamain Gelandang
Informasi klub
Klub saiki FC Bayern München
Nomer 8
Karir remaja
1993–1995 Berceo
1995–1997 Logroñés
CD Arenas
Izarra
2001–2005 Osasuna
Karir senior*
Taun Tim Apps (Gls)
2005–2006 Osasuna B 32 (2)
2006–2011 Athletic Bilbao 201 (23)
2011- FC Bayern München
Tim nasional
2005 Spanyol U-17 5 (0)
2006–2007 Spanyol U-19 5 (0)
2007–2011 Spanyol U-21 24 (1)
2010– Spanyol 7 (0)
* Senior club appearances and goals counted for the domestic league only and correct as of 14 Mei 2012.

† Appearances (Goals).

‡ National team caps and goals correct as of 14 Oktober 2011


Javier "Javi" Martínez Aginaga (pangucapan basa Spanyol: [ˈxaβi marˈtineθ aɣiˈnaɣa]) (lair ing Estella-Lizarra, Navarre, 2 September 1988; umur 25 taun)[1] yaiku salah sijining pemain bal-balan sing nduwèni kewarganegaraan Spanyol sing main kanggo klub Athletic Bilbao sing posisiné gelandang.[2][3]

Referensi[sunting | sunting sumber]

Pranala njaba[sunting | sunting sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Javi_Martínez&oldid=835164"