Joan Maetsuycker

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Joan Maetsuycker, lukisan Jacob Jansz. Coeman ing Rijksmuseum Amsterdam.

Joan Maetsuycker (Amsterdam, 14 Oktober 1606 - Batavia, 24 Januari 1678) iku Gubernur-Jendral Hindhia-Walanda sing kaping 12. Dhèwèké maréntah antara taun 16531678.

Béda karo akèh Gubernur-Jendral liyané, Maetsuycker agamané Katulik.

'Yasa'-'yasa' Maetsuyker:


Uga delengen[sunting | sunting sumber]

Jabatan pamaréntahan
Didhisiki déning:
Carel Reyniersz
Gubernur-Jenderal Hindia-Belanda
1653-1678
Diganti déning:
Rijkloff van Goens
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Joan_Maetsuycker&oldid=804603"