Iaşi

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Iaşi
—  Kutha  —
Istana Budaya

Coat of arms
Coordinates: 47°09′25″N 27°35′25″E / 47.15694°N 27.59028°E / 47.15694; 27.59028Koordinat: 47°09′25″N 27°35′25″E / 47.15694°N 27.59028°E / 47.15694; 27.59028
Negara Bendera_Romania Romania
Provinsi Provinsi Iaşi
Status Munisipalitas
Madeg 1408 (cathetan resmi pisanan)
Pamaréntahan
 • Walikutha Gheorghe Nichita (Partidul Social Democrat)
Wewengkon
 • Kutha 93,9 km2 (363 sq mi)
 • Metro 832,2 km2 (3,213 sq mi)
Populasi (Kira-kira ing 1 Januari 2009[1])
 • Kutha 308,843
 • Kapadhetan 3.357/km2 (8,690/sq mi)
 • Metro 400,347
Zona wektu EET (UTC+2)
 • Summer (DST) EEST (UTC+3)
Kodhe pos 700xxx
Kodhe tilpun +40 x32
Plat montor IS
Website www.primaria-iasi.ro

Iaşi (sadurunge dikenal Jassy utawa Iassy) kuwi kutha ing Provinsi Iasi, Rumania.

Iaşi kuwi kutha Rumania kang paling gedhé sawisé Bucharest. Kutha iki duwé populasi 308.843 jiwa.

Kutha kembar[sunting | sunting sumber]

Iaşi nduwèni program kutha kembar karo:

Cathetan sikil[sunting | sunting sumber]

Pranala jaba[sunting | sunting sumber]

Temokna informasi luwih akèh ing Iaşi kanthi nggolèki ing proyèk kagandhèng Wikipedia
Wiktionary-logo-en.png Dictionary definitions saka Wiktionary
Wikibooks-logo.svg Textbooks saka Wikibooks
Wikiquote-logo.svg Quotations saka Wikiquote
Wikisource-logo.svg Source texts saka Wikisource
Commons-logo.svg Images and media saka Commons
Wikinews-logo.svg News stories saka Wikinews
Wikiversity-logo-en.svg Learning resources saka Wikiversity

Wikivoyage   Pirsani pandhuan wisata Iaşi ing Wikivoyage

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Iaşi&oldid=827026"