Harry Potter

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Harry Potter
Daniel Radcliffe 2009.jpg
Daniel Radcliffe kang dadi Harry Potter (film)
Pangarang J. K. Rowling
Negara Inggris
Basa Inggris
Tipe Fantasi
Penerbit Bloomsbury Publishing (Inggris)
Scholastic Corporation (AS)
Gramedia Pustaka Utama (Indonesia)
• dan lain-lain di berbagai negara.
Tanggal terbit September 2000
Terbitan basa Inggris 26 Juni 1997 (UK)
1 September 1998 (Amerika Serikat)

Harry Potter yaiku salah sawijiné tokoh sing ana ing novel seri petualangan, sing dikarang dèning J.K Rowling.

Deleng uga[sunting | sunting sumber]

Pranala jaba[sunting | sunting sumber]

Cathetan suku[sunting | sunting sumber]

Seri Harry Potter[sunting | sunting sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Harry_Potter&oldid=829964"