Albus Dumbledore

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Albus Dumbledore kepala sekolah Hogwarts kang diperanaké dening Richard Harris

Albus Percival Wulfric Brian Dumbledore yaiku salah sawijining tokoh ing sérial novel Harry Potter karangané J.K Rowling kang dadi kepala sekolah ing sekolah sihir Hogwarts. Ing film Harry Potter karakter Dumbledore diperanaké déning Richard Harris lan Michael Gambon.

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Albus_Dumbledore&oldid=837681"