Laskar Dumbledore

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados

Laskar Dumbledore (basa Inggris: Dumbledore's Army, biasane disingkat LD) yaiku sawijining organisasi rahasia jroning seri fiksi Harry Potter. LD diadekake dening Harry Potter, Hermione Granger, lan Ron Weasley.

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Laskar_Dumbledore&oldid=837696"