Haram

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados

Bagéyan saka sèri Islam
Ushul fiqih

(Sumber-sumber hukum Islam)

Fiqih
Ahkam
Gelar cendekiawan

Haram iku status hukum tumrap sawijining aktivitas utawa kahanan siji barang (upamané panganan). Aktivitas sing mawa status hukum haram utawa panganan sing dianggep haram iku ora kena dilakoni utawa dipangan. Wong sing nglakoni tindakan haram utawa mangan panganan utawa ombènan haram iki bakal antuk konsekuènsi arupa dosa.

Conto aktivitas[sunting | sunting sumber]

Status hukum liyané[sunting | sunting sumber]

Referensi[sunting | sunting sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Haram&oldid=868946"