Mubah

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados

Mubah iku status hukum tumrap sawijining aktivitas jroning jagad Islam. Aktivitas sing mawa status hukum mubah olèh dilakoni, malah kepara dianjuraké (sifaté préntah), nanging ora ana janji ganjaran pahala. Hukum iki dipatrapaké luwih ing prakara kadonyan.

Conto aktivitas[sunting | sunting sumber]

  • Mangan lan ngombé

Deleng uga[sunting | sunting sumber]

Status hukum liyané:

Referensi[sunting | sunting sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Mubah&oldid=816634"