Dinding sèl

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Sel tumbuhan dipisahkan oleh dinding sel yang transparan.

Dinding sèl iku struktur ing sajabané membran plasma sing mbatesi ruang tumrap sèl kanggo tuwuh dadi gedhé. Dinding sèl minangka ciri khas sing diduwèni tetanduran, baktèri, fungi (jamur), lan alga, senajan struktur panyusun lan kelengkapané béda-béda.

Deleng uga[sunting | sunting sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Dinding_sèl&oldid=825229"