Dalan Tol Padaleunyi

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Dalan Tol Padaleunyi
(Padalarang-Cileunyi)
Dawa 33 km
Pembangunan 2001
Pengelola PT Jasamarga (Persero) Tbk.

Dalan Tol Padalarang-Cileunyi iku dalan tol sing ngubungaké Dalan Tol Cipularang. Dalan tol iki arupa dalan ubeng kidul Bandhung. Dalan tol iki ora mung ngubungaké Jakarta karo Bandhung nanging uga Sumedang, Garut, Nagreg, Ciamis, lan Tasikmalaya. Dalan tol iki ngliwati Kabupatèn Bandhung Kulon, Kutha Cimahi, Kutha Bandhung, lan Kabupatèn Bandhung.

Gerbang tol[sunting | sunting sumber]

Gerbang Tol Kilomèter Katrangan
Padalarang Kulon 122 Perbatasan Dalan Tol Cipularang dan Padaleunyi
Padalarang 123 Metu tumuju Padalarang, Cianjur, Cikalong Wetan
Baros 5P
(Tol Pasteur)
Metu tumuju Cimahi, Baros, Leuwigajah
Pasteur 1P
(Tol Pasteur)
Metu tumuju Pasteur, Lembang, Gegerkalong
Pasir Koja 134 Metu tumuju Pasir Koja, Leuwi Panjang, Pusat Kota
Kopo 136 Metu tumuju Kopo, Pusat Kota, Soreang, Ciwidey
Mohammad Toha 138 Metu tumuju Mohammad Toha, Pusat Kota, Banjaran
Buah Batu 141 Metu tumuju Buahbatu, Dayeuhkolot
Cileunyi 155 Akhir Dalan Tol Padaleunyi
Tumuju Cileunyi, Cirebon, Tasikmalaya, Jawa Tengah (lewat jalur selatan)

Deleng uga[sunting | sunting sumber]

Rujukan[sunting | sunting sumber]