Daftar kitab suci

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados

Kitab suci yaiku salah sijiné buku kang momot ajaran-ajaran utawa sebuah tulisan kang ndadèkaké inspirasi umat agama.

Daptar Kitab Suci[sunting | sunting sumber]

Delengen uga[sunting | sunting sumber]

Pranala njaba[sunting | sunting sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Daftar_kitab_suci&oldid=833631"